Sprøjtelakering nær Køge, Solrød, Greve og omegn

Trænger dit køkken eller dine møbler til en opfriskning? Så få lavet sprøjtelakering nær Køge, Solrød, Greve og omegn hos Jersie Autolakering. Vi tilbyder sprøjtelakering af høj kvalitet til både møbler, køkkenlåger, køkkendøre og stole. Vi tilbyder vores service til både privatkunder og erhvervskunder på hele Sjælland. Vi har især mange kunder omkring Greve, Køge og Solrød.

Sprøjtelakering i lige den farve, du ønsker

Med en travl hverdag kan det næsten ikke undgås at få lidt ridser i møblerne. Er dine møbler begyndt at se slidte ud, er det optimalt med en lakering. Hos Jersie Autolakering tilbyder vi sprøjtelakering af høj kvalitet. Vi kan lakere i lige den farve, du ønsker, og vi gør meget ud af at ramme helt plet med farven. Vi rådgiver dig også gerne omkring den helt rigtige farve til netop dit møbel eller køkken.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud? Så kontakt os i dag på telefon 56 16 95 13 eller på mail jersieautolakering@mail.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.