Om os

Jersie Autolakering har som virksomhed eksisteret i mere end 50 år. Virksomheden er ejet af Michael Charluck, som er uddannet indenfor autolakering og har mere end 25 års erfaring indenfor autolakering og sprøjtelakering. Michael overtog firmaet, da han havde en drøm om at tilbyde autolakering i høj kvalitet. Hos Jersie Autolakering stræber vi efter at tilbyde en god oplevelse, hvor du som kunde er i fokus. 

En fleksibel virksomhed

Hos Jersie Autolakering gør vi en dyd ud af tilbyde vores kunder stor fleksibilitet. Vi forsøger altid at lave din opgave så hurtigt som muligt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi står altid til rådighed for vejledning, så vi kan sikre dig et resultat, der lever helt op til dine forventninger. Vi tilbyder autolakering til kunder på hele Sjælland, og vi har især mange kunder omkring Greve, Solrød og Køge.

Kontakt Jersie Autolakering

Vil du høre mere om vores virksomhed eller om vores service? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 95 13 eller på mail jersieautolakering@mail.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.