Mindre industri opgaver

Har du brug for hjælp til sprøjtemaling af en mindre industri opgave? Så er du kommet til det rette sted. Jersie Autolakering tilbyder professionel sprøjtemaling til industrien derudover tilbyder vi glasfiber arbejde samt plast reparationer. Vi lægger en dyd i vores arbejde, og vi går langt for vores kunder. Vi sørger altid for, at lave din opgave hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører primært mindre industri opgaver, men har du brug hjælp til en større opgave, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Maling af motorer m.m

Hos Jersie Autolakering tilbyder vi sprøjtelakeringsopgaver for både private og erhvervskunder på hele Sjælland. Vi laver især mange opgaver inden for motorer samt videoovervågning. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor branchen og har således den rette viden og ekspertise til at klare din opgave. Vi anvender kun de bedste materialer til sprøjtelakering, glasfiber arbejde og plast reparationer, hvor vi har et stort udvalg af farver og udstyr.

Få mere information

Vil du høre mere om vores opgaver? Så kontakt os i dag på telefon 56 16 95 13 eller på mail jersieautolakering@mail.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.